Fri ind og udkørsel for autocamperne

Besvar
Bjørn Hillerød
Indlæg: 36
Tilmeldt: 2010-12-6 07:11

Fri ind og udkørsel for autocamperne

Indlæg af Bjørn Hillerød » 2010-12-6 12:03

PARKERING KRÆVER IKKE REGISTRERING, så er der indrettet et P-område med fri indkørsel/adgang på campingpladsen, så er alle regler overholdt.

Autocampere kan, når overstående er etableret, frit foretage ind og udkørsel hele døgnet, som også er et grundlæggende og et ufravigeligt krav og behov der skal opfyldes, hvis autocamperfolket skal være helt tilfreds med forholdene.

Der er nye tider på vej.
Det Campingrådet burde i samarbejde med campingpladsejerne medvirke til opdeling af campingpladsernes områder og det er nødvendigt nu, at brug af bad, toilet, køkken-fasiliteter, påfyldning af drikkevand, aftapning af spildevand, strøm, m.m. bliver aflåst/afspærret så brug kun kan ske ved møntindkast eller brug af betalte adgangskort eller andet.

Det er på længere sigt ikke rimeligt at tro på, at turister/campister forsat vil betale for serviceydelser, som den enkelte ikke ønsker at bruge.

At der bliver indrettet et P-område med fri indkørsel/adgang på campingpladsen og at det bliver nemmere for autocampere at komme ind og ud på det 'normale' campingpladsområde.

En regel for det normale campingpladsområde kunne være, udkørsel er tilladt fra kl. 7. at en pause midt på dagen bør være på max 45 minutter og Ikke som nu nogle steder 2-3 timer eller der først lukkes efter kl. 21 om aftenen og at telefonisk kontakt ved ankomst indskrivning i tilfælde af fravær burde altid være en mulighed inden for åbningstiden.

Der bør arbejdes noget mere med alternative registrering end nuværende systemer og nye betalingsmuligheder i form timebetaling/forbrug og/eller betaling for halve-kvarte døgn. En regel om forud betaling bør altid være muligt for turisterne/campisterne, det er desværre ikke altid muligt på alle campingpladser i dag.

Når der er behov for at vise Identitet (for at vise hvem man) er da mest naturligt, bedst og nemmest, at anvende køretøjets nummerplade det er da altid nok for myndighederne til udskrivning af bøder, m.m.

Fremvisning på campingpladser af campingpas er et ganske unødvendig krav at stille og er ikke et lovkrav i Danmark. Du kan legitimere dig ved forevisning af andre personlige dokumenter, såsom kørekort, sygesikringsbevis o.l. Det må sammenholdt med autocamperens nummerplade, burde være mere end rimeligt.

Danmark er med i Schengen-samarbejdet s aftalen. Du skal ikke fremvise dit pas, fordi grænsekontrollen mellem medlemslandene er ophævet.

Nå... men når du rejser i udlandet, bør du dog altid have dit pas med dig – også selvom du rejser til et land, der er med i Schengen-samarbejdet. Det skyldes, at passet er den ENESTE GYLDIGE LEGITIMATION I PRAKSIS du som dansker kan bruge i udlandet.(Nogle lande har allerede indført Id-kort for deres borgere foruden deres det nationale pas, som gyldig legitimation) Kun i Norge, Sverige, Finland og Island behøver du ikke at kunne legitimere dig med dit pas.

Betaling set med turisters/campistens optik kunne som hovedregel være, at der kun skal betales fra ankomsttidspunkt til afrejsetidspunkt. Den overførte hotel kultur er slet ikke rimelig på en campingplads, da der jo ikke er noget værelse hvor rengøring, -sengeredning, -støvsugning m.m. skal foregå, før næste gæsts indflytning.

Den firkantede tankegang burde stoppes og afløses af en tanke om, er der en ledig plads, så kan den altid bruges til en ny gæst ligesom på en café.

Bjørn Hillerød
Indlæg: 36
Tilmeldt: 2010-12-6 07:11

Re: Fri ind og udkørsel for autocamperne

Indlæg af Bjørn Hillerød » 2011-11-22 15:01

I alt for mange år har Campingrådet levet af danske campisters penge.

Campingrådet holder uhyre meget af salget af grønne nummerplader og campingpas til campisterne.

Campingrådet giver nogle af campisternes penge ud for at blive pyntet.

Campingrådet bryder sig ikke om sine campister eller primitive campingpladser og bestemt slet ikke om fastliggere på danske campingpladser.

Det meste af Campingrådets tid går med at find på nye regler der besværliggøre og begrænser campisternes råderet, samt måder til af få flere penge ud af campisterne.

Markedsføring af danske campingpladser i udlandet synes Campingrådet skal betales af danske campister.

Nå...
Så gik Campingrådet i 2011 i Processionen under den dejlige ”campingtronhimmel” og nogle af campisterne sagde: "Gud hvor Campingrådet nye campingpas er mageløst! Ingen af Campingrådet påhit har tidligere gjort sådan lykke. Hvilken dejlig ansvarsforsikring og eksklusiv høj pris, det er velsignet og hurra råb lød der også.

Næsten ingen campister vilde lade sig mærke med, at campingpasset var der slet ikke brug for.

Sådan campister, der mener at campingpasset er der slet ikke brug for, må være meget dumme for så danne campister er jo ikke loyal over for Campingrådet.

"Men campingpasset gavner jo slet campisterne," sagde en lille gruppe campister. "Herre Gud, hør den lille gruppe campister, de er dumme sagde de loyale Campingråds-campister. Men så begyndte den ene alligevel at fortælle til den anden, hvad den lille gruppe campister sagde, at campingpasset er der slet ikke brug for, når campister bare har et behov for at benytte et areal til opsætning af en campingenhed og for lån at bad og toilet faciliteter.

"Men campingpasset er jo unødigt, mente til sidst de fleste campister".
Det krøb i Campingrådet, thi Campingrådet syntes, de havde ret, men Campingrådet tænkte som så: "Nu må jeg holde Processionen ud", campingpladsejerne vil helt sikkert ikke betale Campingrådets flotte luksusliv, som campisterne har gjort i årevis via betaling af de grønne nummerplader og campingpas.

Og DCU, FDM, BTN, DCK og DK -klub med flere lod som om, de slet ikke var medlem af Campingrådet.

Frit efter H. C. Andersen Eventyr: kejserens nye klæder (1837)

Mvh.

Besvar