Pas på P-bøder, når opmærknings streger overskrides!

Besvar
Bjørn Hillerød
Indlæg: 36
Tilmeldt: 2010-12-6 07:11

Pas på P-bøder, når opmærknings streger overskrides!

Indlæg af Bjørn Hillerød » 2010-12-6 09:08

Kommunerne/private har anskaffet sig et 'tag selv bord' med statslig godkendelse, når P-bøder udskrives og lokale P-regler besluttes. De uklare og manglende statslige overordnet P-regler er blevet 'nulstillet' helt.

Kommunerne/private ejere af P-pladser lever på ingen måde op til at imødekomme håndværkere og privatpersoner behov i dagtimerne for større P-pladser i både længde og bredde, når der køres i store kassevogne og autocampere under 3500kg eller med påhænget trailere/campingvogne.

Der findes ingen 'normer for størrelse af P-båse eller beskrivelse af, at der altid skal etableres nogle få større P-båse for at til gode se det samlede behov.

Regler om betaling af dobbelt P-pladser, når bilister f.eks. 'fylder' 2 pladser findes ikke og medføre derfor altid en bøde fra P-vagter, når streger eller anden form for afmærkning overskrides.

En af flere løsning kunne være statslige overordnet P-regler der beskriver, at hvis bilisten bruger flere P-pladser, må der ikke udskrives i P-bøde hvis der betales for antallet af anvendte pladser, og ikke som nu hvor der altid udskriver en P-bøde.

Et sådan betalingssystem og en regelbeskrivelse for anvendelse af flere P-pladser af samme bilist må i 2010 let kunne udvikles og tilpasses bestående systemer.


de.2livsnydere.
Indlæg: 11
Tilmeldt: 2010-12-8 11:45

Re: Pas på P-bøder, når opmærknings streger overskrides!

Indlæg af de.2livsnydere. » 2011-01-10 09:20

Hej

Med hensyn til opmærkning af p båse så er det dejligt her om vinteren med sne på jorden.
Hvis man skulle sætte sig ind i alle de kommunale regler inden man tog på oplevelsesferie i Danmark så blev det vist i stedet til læse ferie.
Jeg er af den opfattelse at de enkelte kommuner opfinder deres egne regler og skilte, og ikke ser på evt. nabo kommuner.
Hvorfor gøre det let når man kan gøre det besværligt. :twisted:
Husk hvis du føler dig uretfærdigt behandlet så klag over det eller lad sagen gå i retten.


Jørn

Besvar