Autocampister får nu egne pladser

Læserbreve i aviser og på Internettet
Besvar
Jac
Indlæg: 955
Tilmeldt: 2010-11-24 11:37
Geografisk sted: Viborg

Autocampister får nu egne pladser

Indlæg af Jac » 2011-03-27 23:27

Det kan læses i Nordjyske avis den 26.03.2011

Autocampister får nu egne pladser

Autocamperne vil fremover ikke blot være henvist til almindelige rastepladser men får deres egne pladser i Vesthimmerland.


Turistformanden i Farsø ser frem til, at der etableres pladser til autocampere i Hvalpsund og Løgstør

I Vesthimmerland vil man fremover tager bedre mod det stigende antal turister, der benytter autocampere som ferieform. Og det sker helt konkret i form af etablering af autocamper-pladser.

Det oplyste formanden for Farsø Turistforening, Nienke Jonker, da foreningen holdt generalforsamling på Hotel Farsø.

- Antallet af aktive seniorer vokser stærkt og især den del af dem, som tager på ferie med en autocamper. Vesthimmerland har ligesom i mange andre kommuner taget stilling til det og vil fremover etablere en autocamper-pladser i Hvalpsund og i Løgstør, sagde Nienke Jonker og fortsatte:

Pladserne bliver etableret i havneområderne med nem adgang til forskellige faciliteter og i samarbejdet mellem kommunen og campingpladserne er der lavet gode aftaler om markedsføring af både autocamper-pladser og campingpladser.

Det kræver selvfølgelig et overskud, men når vores turistchef viser den samme ihærdighed fremover som, tvivler jeg ikke på det. Det vil med det samme også give en direkte positiv afkast hos handelsstanden, sagde turistformanden.

Se link:

http://www.nordjyske.dk/artikel/10/2875 ... %20pladser

http://www.nordjyske.dk/artikel/10/2875 ... 0byr%E5det

Jac
Indlæg: 955
Tilmeldt: 2010-11-24 11:37
Geografisk sted: Viborg

Re: Autocampister får nu egne pladser

Indlæg af Jac » 2011-04-4 11:40

Læsebrev i Nordjysk avis - Vesthimmerland

I Vesthimmerlands Kommune er der også flere campingpladser der har et tilbud til autocamper turister med fri ind- og udkørsel mellem kl. 7 - 23 til en pris på ca. 100 kr. :D

De kan ses på http://www.camper-parkering.dk

Det er dejlig læsning at man i en kommune har set de muligheder, der er med den nye turistgruppe, der ikke før har været fokus på.

Og specielt er det dejligt, at også campingpladserne er begyndt at indse, at det er en anden type turister end dem, der kommer med telt og camping-vogne.

Hvis man gene vil stå på ski, så er der jo ikke meget ved at blive tvunget ind på en skibakke, hvis det er vandski man vil stå på.

Det samme gælder for os der kører i autocamper. Vi har ikke de samme
interesser og behov som dem, der kører med campingvogn

En autocamper turist kommer ikke med fortelt, og gulvbrædder og slår sig ned i længere tid på den samme plads, men har kun brug for en parkeringsplads i nogle timer og så af sted igen.

En autocamper turist kan jo ikke stille ”bodelen” og så køre ind til byen i resten af bilen, derfor skal der være fri ind- og udkørsel ca. fra kl. 7 til kl. 23, hvis det er på en campingplads.

Mvh. Camper Parkering.dk

Besvar